joi, 24 mai 2012

Despre Bubble Shooter

Hai sa vorbim despre un joc care imi place. Cred ca toata lumea se intreaba ce este acest bubble shooter. Este doar unul din multele jocuri care a facut incojorul lumii. Este un joc grozav care a avut un succes enorm printre copii din toata lumea , dar chiar si printr-e adulti. Este un joc devenit clasic si in timp au aparut fel de fel de variatii ale versiunii originale. Chiar si acestea au cunoscut un mare succes aducand ceva nou la un joc classic.
Principiul jocului este simplu. Dupa cum vedeti si in aceasta imagine de mai sus trebuie sa lipste 3 bile de aceasi culoare ca sa obtii un punctaj cat mai mare. Nu este greu de jucat dar este foarte atractiv prin simplitatea lui. Sunt foarte multe locuri pe internet unde poti sa joci acest si multe variatii ale lui prin a face o simpla cautare in google "bubble shooter". Aici veti putea gasii o multitudine de situri care au acest joc gratuit , restul ramane la latitudinea fiecaruia.
Daca asi da o nota acestui joc pot spune cu mare sinceritate ca este un joc de nota 9 pe o scara de la 0 la 10. Este distractiv, te tine in fata calculatorului si ai tendinta de a face cat mai multe pucte.
In speranta ca acest joc v-a placut si ca v-am  trezit interesul pentru jocuri online gratuite , sper sa aud si parearea voastra despre joc si sa va mai ca vizitatori si pe viitoarele mele postari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu